Amenajarea baii

Dupa peripetia canapelelor trebuie sa va povestesc si o realizare fara peripetii: redecorarea baii.

Inca analizez sa vad daca reusita se datoreaza inspiratiei mele sau pentru ca m-am bazat pe niste profesionisti si am ales de aici Mobilier Baie. As inclina spre partea a doua.

M-am gandit ca asa cum livingul a prins viata datorita culorilor si accesorilor si baia va capata o noua imagine daca o imbracam in nuantele potrivite si cu mobilierul potrivit. Baia reprezinta un spatiu ce trebuie sa arate frumos pentru ca poate avea oricand contact cu vizitatorii. O casa frumoasa dar o baie neamenajata nu e tocmai bine.
O baie moderna si confortabila inseamna armonie intre pardoseala, pereti, obiecte sanitare si Mobilier Baie.  Inainte de a ma apuca trebuia sa ma documentez ce nuante sunt indicate intr-o baie mica. Astfel am aflat ca in ceea ce priveste amenajarea unei bai cu dimensiuni mici exista cateva reguli clare: accesoriile si obiectele sanitare trebuie sa fie cat mai simple ca design, placile ceramice cu modele foarte simple si corpurile de mobilier ar fi bine sa fie suspendate, cu rafturi deschise, din sticla sau in culori calde. Am optat astfel pentru gresie cafea cu lapte, faianta bej si acest mobilier (pune poza).

Intrebarea urmatoare: cada sau cabina de dus? Am ajuns la concluzia ca o cabina de dus este, de asemenea, o alegere potrivita pentru o baie mica deoarece ocupa mai putin spatiu. Aceasta poate fi la fel de eleganta si confortabila ca o cada daca sti sa alegi finisajele si modelele adecvate. Recomandarea specialistilor a fost sa optam pentru o cabina de dus construita pe dimensiunile concrete ale baii cu materiale calitative precum placile de ceramica si sticla.

Suporturile pentru sapun, periuta si pasta de dinti sunt si ele importante in sala de baie, de aceea nu le-am ales la intamplare, ci am tinut cont de amenajarea generala.

La final am constatat ca daca aduni din timp toate informatiile si te consulti cu adevarati specialisti orice redecorare este mult mai usoara.

Spor la treaba!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s